Фолкпевицата Мария напусна къщата на „ВИП Брадър” по собствено желание вчера вечерта, а минути след това я последва и музикантът Дани Милев. Той бе посочен от публиката като безинтересен и слаб играч. Иначе Мария изигра сценка, че й е твърде тъжно за дъщеря й Марая и повече не може да седи в къщата. Това бе официалната причина, с която напусна къщата вчера вечер. Близки до нея обаче са категорични, че тя е сключила договор с продуцентите за три седмици престой в Нови хан и затова нямало как да остане повече. Зрителите очакват след напускането на изпълнителката на „Червен картон” в къщата да влезе Николета Лозанова.
Мария сподели в първото си интервю извън къщата, че иска Цуни да спечели играта. Въпреки че е един от най-незабележимите сред съквартирантите, милионерският син спечели симпатиите на певицата с държанието си на верен прислужник, който й вари кафе и приготвя закуска.

Изненадващо тя нападна диетоложката Енджи Касабие, като сподели, че тя се опитала да навлезе твърде грубо в личното й пространство.
Певицата сама предложила на продуцентите да дели една спалня с полуливанката, но сега горко съжалявала за това. Според зрители обаче ябълката на раздора между двете е конкурсът за красота, спечелен от Енджи, на който Мария остана втора. Амбициозното миньонче трудно приема подобна позиция и със сигурност се е настроила срещу съквартирантката си. Този конкурс докара до истерия и Джулиана Гани, която пък въобще не влезе в челната тройка.

Четете още: Мария: Тръгнах си от Гущеров със 100 лева