Мария май прекали със сексапила? (Снимки)

21 май 2021 | 13:46
47025
5
Снимки: Instagram
5

Фолкдивата Мария остави без дъх мъжката аудитория в Инстаграм с поредна порция предизвикателни кадри.

Гласовитото миньонче, което не спира да вие секси снага пред фотообективите, този път заголи дупе, разкривайки прелестните татуировки по тялото си. Певицата от Стара Загора, която уж щеше да загърбва пеенето, наскоро направи пърата си изява в пловдивско заведение от начаото на пандемията.


Новата еротична фотосесия, която пайнерката засне наскоро, определено разгорещи страстите в социалната мрежа. На снимките палавата брюнетка вие тяло пред луксозна скъпарска чанта, а татуировката ѝ н лювото бедро успя да шокира феновете ѝ.


Някои от почитателите ѝ обаче скочиха срещу нея, обвинявайки я, че е паднала много ниско с порнографските си изяви. Спред тях полуголите ѝ фотоси, с които тя пълни профила си, преливат от похот и разврат. 

"Писна ни вече да ѝ гледаме гениталите по разни снимки. Май е сбъркала професията си. Профилът ѝ трябва да бъде изтрит, тъй като развращава малките момичета, които искат да ѝ подражават", пише разгневена потреителка на мрежата.


Според злите езици пък след смъртта на Свинаря, певицата не можела да си намери псотоянен спонсор и затова го е ударила на голотия. 

Четете още: Истинска самодива: Вижте Джулиана Гани в народна носия

Още по темата

Коментари

5 Розалинда
  24 май 2021 | 13:10 отговор
 

Това Миме не беше ли бременна?

 
4
  23 май 2021 | 16:47 отговор
 

Къде сексапил в това сплескано джудже, дето джуките са му по-големи от главата.

 
3
  21 май 2021 | 16:10 отговор
 

Поне няма опасност да прекали с акъл.

 
2
  21 май 2021 | 15:25 отговор
 

От тия обуща струи всичко друго, но не и сексапил. Както и изобщо от тия смешни, нагласени, изкуствени и постни фотосесии, които прави. В профила на коя да е по-популярна девойка в ИГ виждаме по-красиви и изпипани снимки от ежедневието им.

 
1 1
  21 май 2021 | 14:52 отговор
 

Ами трябва да си намери спонсор жената. Принудена е да се показва.

 

Добави Коментар

Най-четени