Мария през сълзи: Зарязвам сцената и чалгата завинаги

Съвсем спокойно можем да определим 2020-а като годината на изненадите, само че на неприятните такива. Снощи научихме, че една от легендарните фолкдиви е решила да прекрати сценичните си изяви и да се оттегли завинаги от музиката.

Тя е онова красиво и екзотично миньонче, тръгнало от малкия град, което е посветило най-хубавите години от младостта си с една единствена цел – да стигне до върха. И успява. Въпреки всички трудности и липсата на бащино присъствие. Тя тръгва от бедността, в която е отгледана единствено от майка си, но все пак успява да стигне до големия град, а днес всички знаем името ѝ. Сигурно вече се досещате, че говорим за Мария, която 20 години ни радваше от сцената, а и не само. През последните години тя е много активна и в социалните мрежи, където всекидневно публикува секси кадри и моменти от всекидневието си. Снощи Мария използва онлайн платформата, за да съобщи на всички колеги и фенове, че се оттегля от сцената.

View post on Instagram
 


Смуглата хубавица не крие емоциите си и споделя, че трудно е взела това решение. Всъщност, тя го е обмисляла дълго време, но така и не сподели причината за него. Фенове побързаха да я попитат дали не е възпрепятствана от здравословен проблем. Певицата категорично отрече да има нещо подобно.

Мария не разкри и с какво ще се занимава оттук нататък, но може би в България да бъдеш певец, макар и от най-известните, не е достатъчно доходоносно. Тя не успя да сдържи сълзите си, като единствената ѝ подкрепа по време на лайв включването беше чашката с алкохол. Буквално минути след публикацията, Мария получи безброй съобщения от феновете си и от колеги, които ѝ благодарят за всичко, което е направила до момента и ѝ пожелават успех занапред в живота. Една от тях бе Емилия, за която самото миньонче споделя, че е най-близката ѝ приятелка от средите.

Мария изтъкна, че се оттегля от компанията „Пайнер“ с най-добри чувства, ето какво още сподели тя:

View post on Instagram
 


"В една от най-хубавите си години - и като песни, и като преживявания, взех сложното решение да се разделя като цяло с музикалната сцена. Към този момент усещам нещата по този начин. За тези 20 години успях да ви дам своя максимум. Заедно постигнахме много, заедно, защото вие сте моята мотивация. Ако кажа, че дължа всичко на себе си, ще излъжа. Това не е никак лесно за мен".

Любопитно каква ли е причината за това толкова неочаквано и тежко решение? И накъде ли ще поеме чаровната Мария сега?

View post on Instagram
 


Четете още: Алесандра Амброзио - гореща и топлес! (Снимки)

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!