Изминаха седмици, откакто секси миньончето Мария сподели, че се оттегля от сцената. И от тогава насам в медийното пространство се носят какви ли не клюки и догадки каква ли е причината тя да спре да пее. А една от тях е, че целта на фолкдивата е да „хвърли прах в очите“ на феновете, защото ще участва в шоуто „Маскираният певец“ и по този начин да не я разкрият още в самото начало.

До момента Мария не е коментирала този слух, но по съвсем категоричен начин доказа каква е истината. През уикенда миньончето продължи традицията да показва на последователите си в социалните мрежи къде се намира и как прекарва времето си. Оказа се, че точно тогава бившата фолкдива и дъщеря ѝ Марая са били във Франция. Невъзможно е Мария да е част от „Маскираният певец“, тъй като шоуто се излъчва на живо в събота.

View post on Instagram
 


Вероятно звездната красавица и дъщеря ѝ вече са се прибрали, тъй като Марая е ученичка. Те избраха да прекарат кратка почивка в един от най-луксозните хотели в Кан и са се отдали на шопинг по скъпите френски бутици. Очевидно раздялата на Мария със сцената не ѝ се е отразила негативно във финансов план.

View post on Instagram
 


Четете още: Галена напълня с цели 15 кг (снимки)