Мария разкри истината за Маскираният певец

28 септември 2020 | 17:03
18129
4
снимки: Instagram
4

Изминаха седмици, откакто секси миньончето Мария сподели, че се оттегля от сцената. И от тогава насам в медийното пространство се носят какви ли не клюки и догадки каква ли е причината тя да спре да пее. А една от тях е, че целта на фолкдивата е да „хвърли прах в очите“ на феновете, защото ще участва в шоуто „Маскираният певец“ и по този начин да не я разкрият още в самото начало.

До момента Мария не е коментирала този слух, но по съвсем категоричен начин доказа каква е истината. През уикенда миньончето продължи традицията да показва на последователите си в социалните мрежи къде се намира и как прекарва времето си. Оказа се, че точно тогава бившата фолкдива и дъщеря ѝ Марая са били във Франция. Невъзможно е Мария да е част от „Маскираният певец“, тъй като шоуто се излъчва на живо в събота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mon bonbon @_mariah_official_

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on


Вероятно звездната красавица и дъщеря ѝ вече са се прибрали, тъй като Марая е ученичка. Те избраха да прекарат кратка почивка в един от най-луксозните хотели в Кан и са се отдали на шопинг по скъпите френски бутици. Очевидно раздялата на Мария със сцената не ѝ се е отразила негативно във финансов план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night @oger.bruno

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on


Четете още: Галена напълня с цели 15 кг (снимки)

Още по темата

Коментари

4 WWE
  29 септември 2020 | 10:24 отговор
 

Аз също си мисля че тя също участва в Маскираният певец

 
3 Мариана
  28 септември 2020 | 23:42 отговор
 

Тая не я ли е срам да се показва с такава уста пред света?!Просто не мога да си представя как е възможно да се видиш с това отвратително устище и да се харесваш,да се снимаш в едър план и да пращаш снимки навсякъде!!Ужас!!!

 
 
29 септември 2020 | 14:05

Абсолютно. И аз това се чудя. Недоумявам. Иначе е супер Мария, но това устище е ужасно.

 
Марин
01 октомври 2020 | 15:28

При нея явно чувството за срам е премахнато при операцията на устните. На мен така нареченото "устище" ми прилича на човешки орган с който много хора си изкарват хляба днес.

2
  28 септември 2020 | 21:11 отговор
 

Syglasna sam s Hristo

 
1 :))
  28 септември 2020 | 18:21 отговор
 

А не е ли възможно да се крие под маска, която просто не е участвала в този епизод, а ще видим в следващия...

 

Добави Коментар

Най-четени