Фолкдивата Мария не спира да изненадва последователите си в мрежата, като прави промени по профила си в Инстаграм. Секси миньончето, което години наред се славеше като абсолютна мъжемелачка и никога не показваше господата, с които се среща, днес не спира обясненията си в любов към настоящата си половинка.

Вече е известно, че избраникът на фолкдивата е богаташът Мирослав Мерджанов, който е оставил семейството си, за да бъде с певицата. Очевидно любовта помежду им е необичайно силна, тъй като поведението на Мария през последната една година се промени чувствително. Тя дори загърби кариерата си и се отдаде изцяло на личния си живот. Не след дълго обяви, че си има нов приятел и до днес не спира да споделя интимни кадри с него в мрежата.

View post on Instagram
 

И след като вече знаем колко е влюбена фолкдивата, едно нейно действие ни наведе на мисълта дали пък не е решила отново да се омъжи? Ако сте от заклетите фенове на певицата, със сигурност знаете, че трите ѝ имена са Мария Панайотова Кирова. Е, тази сутрин забелязахме, че в Инстаграм тя вече фигурира като Мария Соколова. При това изписано с главни букви.

Любопитен факт е, че новият любим на фолкдивата носи фамилията Мерджанов, което неминуемо ни кара да се запитаме тогава защо певицата вече е Соколова и откъде идва тази фамилия? А вие имате ли предположения?

Четете още: Мария се похвали с ултра скъп подарък от новия си любим