Мария подлуди феновете си с палаво клипче в Инстаграм. Миньончето от Стара Загора се пусна по монокини в Слънчев бряг. Певицата бе заложила на леопардово долнище, което щедро подчертава задните ѝ части. Клипчето събра над 19 000 гледания. Не липсваха и шеговити коментари от феновете ѝ:

View post on Instagram
 

„Мене ли ме чакаш?“, „Страхотна си, Миме!", „Секси сладуранка.“, „С това дупенце още много джобове можеш да пресушиш.“, „Миме, нали знаеш, че най-красивите жени са от Стара Загора?“

View post on Instagram
 

Мария знае как да провокира феновете си в социалните мрежи. Припомняме ви, че преди месец изпълнителката се пусна само по кристали. Мария захвърли дрехи и задръжки за клипа на новото парче „Най-добрата, ето“. Видеото е гледано повече от 800 000 пъти в Youtube.


Освен с творчески успехи, Мария се похвали преди месец и с нова любовна тръпка. Любимият ѝ живее в Монако. Това е една от причините да снима точно там скъпия клип към песента „Престъпно твоя”.

„Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила, ще бъде някой друг", откровена бе Мария в предаването "Автограф".