Мария се превърна в Криско и отнесе жестоки критики

12 август 2022 | 16:48
12005
1
снимки: Instagram
1

Мария отново реши да припомни феновете, че някога е била попфолк фурия и "избухна" с нова песен. След слуховете, че миньончето се развежда и това я подтиква да пропее отново, тя остава без коментар по темата, но е факт, че се завърна с ново парче, което обаче никак не се хареса на аудиторията. 

Песента бе публикувана преди ден и определено се радва на засилен интерес, тъй като вече е прехвърлила 100 хил. гледания, но някои от коментарите под видеото не са никак положителни. Някои от тях гласят: "Тази госпожа не се ли отказа от така известната си и трагична кариера" и "Обяснение има само едно, лелката е глуха".

Този път Мария се е доверила на Криско за създаването на парчето и това определено си личи от начина ѝ на изпълнение и дори по поведението ѝ във видеоклипа.

 

Разбира се, през последните 20 години фолкдивата е успяла и да натрупа стабилна фен маса и повечето от отзивите под клипа са положителни. Някои от почитателите ѝ с нетърпение очакваха, че тя все пак ще пропее, въпреки че преди 2 години обяви категорично, че слиза от сцената. Но дали решението да прикове отново вниманието на феновете си е провокирано от раздяла или кавга с третия ѝ съпруг, все още не е известно. 

Четете още: Галена скри шапката на всички с прозрачен гащеризон (снимки)


Още по темата

Коментари

1
  12 август 2022 | 23:01 отговор
 

Маре, спри се, от кажи се, напъваш се, но не става.

 

Добави Коментар

Най-четени