Не е за вярване какво се случва с фолкдивата Мария! Откакто се влюби до полуда в поредния богаташ, миньончето промени значително начина си на живот.

Първата голяма стъпка бе да слезе от сцената преди малко повече от година, като тогава отбеляза, че категорично не спира с музиката заради мъж. След това обяви официално връзката си с Мирослав, а самата тя никога не говори открито за мъжете в живота си, а още повече да публикува снимка с тях в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Сега забелязваме и още една голяма промяна за певицата. Всеизвестно е, че Мария е обсебена от идеята за перфектно тяло и неведнъж е признавала в интервюта, че почти не се храни, само и само да поддържа добрата си фигура. Освен това, тренира неуморно в залата и наистина никога през годините не сме забелязвали да има излишни килограми или мазнини по тялото ѝ. Сега обаче явно сексапилното миньонче е решило да му отпусне края.

Вероятно повлияна от новата любов в живота си, Мария не спира да обикаля скъпите курорти у нас и по света с половинката си и напълно е забравила за предишното си натоварено всекидневие. Освен това, забелязваме че си похапва все по-често разни сладки и тестени изкушения. Преди часове се натъкнахме на поредното ѝ стори, на което виждаме истинска калорийна бомба! В предишни години бе невъзможно Мария дори да погледне подобен вид храна.

Но ето че любовта променя хората и дори фолкдивата, която винаги е била заклетка мъжемелачка, успя да си намери майстора.

Четете още: Фенове попиляха Андреа заради фотошопа