Мария се влюби и заряза диетите (снимка)

27 август 2021 | 11:49
2853
5
снимки: Instagram
5

Не е за вярване какво се случва с фолкдивата Мария! Откакто се влюби до полуда в поредния богаташ, миньончето промени значително начина си на живот. 

Първата голяма стъпка бе да слезе от сцената преди малко повече от година, като тогава отбеляза, че категорично не спира с музиката заради мъж. След това обяви официално връзката си с Мирослав, а самата тя никога не говори открито за мъжете в живота си, а още повече да публикува снимка с тях в социалните мрежи. 

Сега забелязваме и още една голяма промяна за певицата. Всеизвестно е, че Мария е обсебена от идеята за перфектно тяло и неведнъж е признавала в интервюта, че почти не се храни, само и само да поддържа добрата си фигура. Освен това, тренира неуморно в залата и наистина никога през годините не сме забелязвали да има излишни килограми или мазнини по тялото ѝ. Сега обаче явно сексапилното миньонче е решило да му отпусне края.

 

Вероятно повлияна от новата любов в живота си, Мария не спира да обикаля скъпите курорти у нас и по света с половинката си и напълно е забравила за предишното си натоварено всекидневие. Освен това, забелязваме че си похапва все по-често разни сладки и тестени изкушения. Преди часове се натъкнахме на поредното ѝ стори, на което виждаме истинска калорийна бомба! В предишни години бе невъзможно Мария дори да погледне подобен вид храна.

Но ето че любовта променя хората и дори фолкдивата, която винаги е била заклетка мъжемелачка, успя да си намери майстора. 

Четете още: Фенове попиляха Андреа заради фотошопа

Коментари

5
  27 август 2021 | 14:44 отговор
 

Пак свинчок си е хванала като гледам. Напомня на Гущеров, все пак е една идея по-добре.

 
4
  27 август 2021 | 14:44 отговор
 

Тя, че го снимала в стори, не значи че го е изяла.

 
3 Бивш от НСГП
  27 август 2021 | 12:46 отговор
 

Че тетке и автор, че ти що че още скулите не си корегирала, за да бъдат по контрастни.

 
2 Бивш от НСГП
  27 август 2021 | 12:33 отговор
 

Че да, само няколко скромни години в Системата на МВР, като Граничен полицай, че от 2002г., ... че, няма значение до коя друга година.

 
 
Бивш от НСГП
27 август 2021 | 12:39

Че тетке и автор, че кога я минавах на прегледи у МВР Болница, че тогаз минимума за при мъжете за ръст бе 170см. , Че за тогава туй бе изискване по Закона на МВР. Ма туй изискване бе отпреди 21 годин, па са мое да има и некви изменения веке, ама веке грам не ме брига.

1 Бивш от НСГП
  27 август 2021 | 12:31 отговор
 

Че това джобно ножче или там някаква си пошла мара отварачка, че дали има поне кинта и двайсет. Че не знам , че отново за един братчет да попитам.

 

Добави Коментар

Най-четени