След няколкодневно отсъствие от социалните мрежи фолкпевицата Мария отново се появи пред феновете си, но в малко по-небрежен от обичайното вид.

Гласовитото миньонче публикува видео, на което кълчи снага, облечена по черно боди, а по лицето ѝ не се забелязва и капчица грим.

View post on Instagram
 


Певицата, която уж се сбогува с жанра, а след шест месеца отново се завърна, веднага грабно вниманието на последователите си със секси движенията си пред фотообектива.

Палавата брюнетка е застанала пред огледало на фона на внушителен стелаж с обувки в дома си. Мария неведнъж е споделяла за маниакалната си прострастеност към марковите обувки. Затова и никък не е учудваща гледката, която виждаме зад нея.

View post on Instagram
 

Припомняме, че по-рано, в началото на март, изпълнителката разкри пред последователите си новината, че и тя не е била подмината от коварния коронавирус. От заразата тя била споходена още през 2020 г., когато пандемията тепърва придобивала размах. Състоянието ѝ не било никак леко, но не и толкова тежко, че да ѝ се наложи болнично лечение.

Също през март тя представи и новата си песен "Давай, разплачи ме", която е преработка на хита на Цветелина Янева от 2012 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Вижте Андреа на 15, няма да я познаете! (снимка)