Мария Силвестър би шута на младото си гадже

29 август 2021 | 14:27
21037
7
снимки: Instagram
7

В продължение на близо 2 години Мария Силвестър имаше връзка с доста по-младия от нея Михаил Пенев. Уж всичко между тях вървеше добре, но според запознати напоследък са се появили проблеми в рая. Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) явно е започнала да оказва своето влияние и двойката се е разделила. За това намекна и актрисата в социалната мрежа.

Мария прекара последните дни на легло, защото е с навехнат крак. Тя сподели, че е паднала и е наранила единия си крайник, но състоянието й не е сериозно. Синеоката брюнетка вече се възстановява. Докато си почива, тя намира време да отговаря на почитателски въпроси, както Hotnews.bg първи писа.

„Приятелят ми е по-малък с 10 г. Усеща ли се понякога тази разлика и как се справяте вие?”, попита фенка на Силвестър в инстаграм. В отговор актрисата и водеща написа следното: „Усеща се особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в хармония със себе си”. С този коментар водещата на „Бригада Нов Дом” загатна, че наистина е разделена с Михаил, предполага "Уикенд". Тя допълни, че правилният човек би трябвало да те кара да растеш, да се развиваш и да си щастлив. Всичко останало по думите й било загуба на време.

Близки до Мария издават, че тя в действителност е имала конфликт с младото си гадже. Дали обаче раздялата им е окончателна, не е съвсем сигурно. Току-виж Силвестър размисли и отново го прибере в обятията си.

Водещата е на 44 години и има син в тийнейджърска възраст от брака си със Силвестър Силвестров. Тя е категорична, че не иска повече деца и няма сила на света, която да я отведе отново да олтара. От друга страна, Михаил няма наследници и според запознати вече се замислял в тази посока. Това разминаване в житейските възгледи довело до първото по-сериозно сътресение във връзката му с актрисата.

Четете още: Сашо Кадиев чака второ бебе?Още по темата

Коментари

7 че
  31 август 2021 | 14:59 отговор
 

че някой очаквал ли е друго развитие на нещата. и аз като бях ученик ходех с големи каки. както се казва - хвани си кака да те отрака. после минах на ученички

 
6
  30 август 2021 | 17:24 отговор
 

Нямаше как да не стане, при тази разлика във възрастта.

 
5
  30 август 2021 | 14:40 отговор
 

Нали щяха да се женят?! Май й привършиха спестяванията и хюмнето си би камшика.

 
4 Иван
  30 август 2021 | 10:05 отговор
 

Най-вцепенената актриса в българския театър. Няма по-вцепенена от нея. Студен, тъп, безизразен пластмасов манекен. Това не трябва човек да го докосва дори с клечка.

 
3
  29 август 2021 | 21:47 отговор
 

 
2
  29 август 2021 | 16:00 отговор
 

По-скоро младежът й е бил шута, най-накрая му се отвориха очите, че си губи времето.

 
1 XXX
  29 август 2021 | 14:56 отговор
 

ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

 

Добави Коментар

Най-четени