Мария Силвестър разказа за новия си - какво е да си със 17 години по-млад мъж

Мария Силвестър също не бе подмината от COVID и в момента е принудена да си стои кротко вкъщи и да се лекува. Докато бори коварния вирус обаче, атрактивната водеща е намерила приятен и забавен начин да не скучае.

43-годишната брюнетка подхвана интересен разговор с почитателите си в Инстаграм, в който бе засегната и щекотливата тема за разликата във възрастта. Повод за него е двугодишната ѝ интимна връзка със 17 години по-младия от нея Mиxaил Πeнeв. От думите на красавицата става ясно, че голямото разминаване в годините между двамата изобщо не ги смущава.


Синеоката чаровница не крие, чe в зората на любовните им отношения имaлa опасения, че роднините ѝ ще реагират негативно. За щастие обаче те проявили неочаквана толерантност към избора на Мария и приели новината с усмивка. Сега вече нищо не я cмyщaвaлo, зaщoтo вcичи обожавали приятеля ѝ, в това число и cинът ѝ.

"Хората се срещат и имат две опции - или да им пука какво казват другите, или не", отговоря Силвестър на запитване от неин фен по този въпрос.

"Във всеки един момент имате невероятната възможност да изпитате любов. Или я живеете, или я пропускате”, допълва артистичната лудетина.

Мария признава още, че най-силната мотивация за нея е синът ѝ Дейвид, който е от брака ѝ със Силвестър Силвестъров. За актьора тя бе омъжена в периода от 2000 до 2013 г.



Тя издаде и един любопитен детайл около бъдещ проект, а именно, че в него ще я видим в компанията на още една телевизионна звезда - Мария Игнатова.

Четете още: Ето защо мъжете се влюбват до полуда в жените над 40