Мария Силвестър стресна фенове със супер слаба визия

Мария Силвестър, която гледаме в "Бригада Нов дом", сподели в своя Инстаграм профил снимки от фотосесия за голяма модна марка. На тях актрисата изглежда повече от добре, но последователите ѝ коментираха, че май е прекалила с диетите.

View post on Instagram
 

Мария, която никога не е била пухкава, сега буквално плаши със супер слабите си крака, се шушука в мрежата. Звездата позира със секси асиметричен топ с един ръкав и кожен панталон.

Освен с модни успехи, брюнетката може да се похвали и с награда, която получи преди ден в Италия. Тв водещата участва в късометражната лента "Приливът" и ролята ѝ донесе първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе.

Мария играе жена, която потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия.

View post on Instagram
 

Лентата, която се класира на редица международни фестивали, е заснета на остров Света Анастасия, а Мария е облечена в дълга рокля на "Баленсиага", която захвърля, след като се потапя във водите на морето. Самата Мария е истински щастлива от големите успехи на заглавието у нас и в чужбина.

"Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме", коментира кратко Силвестър в социалните мрежи.

Освен с първата награда на модния фестивал в Италия само преди седмица лентата на режисьора Виктор Антонов се нареди и като основен претендент в друг моден конкурс - La Jolla, който ще се състои през лятото в Сан Диего.