Мария взриви мрежата с неприлично видео с Емануела - ето какво правят двете

Фолкпевицата Мария скандализира феновете си със страстно видео от рождения си ден, на което се целува не с кого и да е, а с колежката си Емануела.

Двете кокетни дами за първи път афишират подобни интимни отношения. Синеоката блондинка се оказа и сред малцината поканени гости на партито по повод личния празник на Мария. Припомняме, че гласовитото миньонче духна на 13 януари 39 свещички, а събитието тя отбеляза с луд купон, на който са присъствали не повече 15 души, забеляза HotNews.bg.

View post on Instagram
 

Напук на законовите разпоредби за спазване на противоепидемичните мерки, палавата Мария все пак си спретна подобаващо забавление в компанията на отбрана компания.

Сред гостите бе и друга видна представителка на лекия жанр - Софи Маринова, отбелязват още от медията. Тя пък поздрави рожденичката не с мляскаща целувка, а с дуетното си парче със Слави Трифонов - "Единствени".

View post on Instagram
 

За празника си заралийката бе заложила на спортно елегантен тоалет в черно. Сексапилната ѝ визия бе допълнена от златно бижу-верижка, а пред огледалото във WC-то на заведението, където се състоя купона, бе гордо показана и чантата ѝ на Chanel, набавена срещу няколко хилядарки.

От външния вид и материалните демонстрации на рожденичката, която апропо специално за празника си се появи и с променена прическа, личи, че ковид криза в чалгата няма. Сред гозбите, с които гостите се гощаваха, имаше сьомга и какви ли не още кулинарни изкушения. Куп маркови питиета пък поддържаха градуса на пищния купон.

Четете още: По черно бельо и по-секси от всякога: Камелия на 50 подлуди мрежата!