Автор
Весела Георгиева

Марта Вачкова чукна 64 години на яхта в компанията на най-близките си

Марта Вачкова посрещна рождения си ден на яхта. Актрисата навърши 64 години в компанията на приятели. На снимките, които актрисата сама публикува в мрежата, се вижда, че заедно с нея в специалния ден са били Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева. Марта е в черен цял бански, а половинката ѝ - Владо Пенев, е обръснал побелялата брада.

Всички знаят, че Марта е привърженичка на нудизма, но от известно време тя избягва да се пече, както майка я е родила, заради папараците.

View post on Instagram
 

Вачкова сподели преди време в интервю, че е претърпяла важна операция.

"Оперираха ме заради дискова херния. Докато снимах "Откраднат живот", непрекъснато отлагах, но когато свършихме със снимките, успях да вместя и това в графика си. Много съм доволна, че отметнах този проблем, защото живеех с жестоки болки. След това си направих всякакви изследвания, за да се успокоя, че всичко е наред", казва актрисата.

Освен за здравето си, Марта се грижи доста активно и за външния си вид. Тя обикновено си прави хидратиращи маски и опъва бръчките.

Актрисата се радва на приятелството на мъжа до себе си, с когото често пътуват и споделят красиви кадри. Обикновено с тях е и дъщеря ѝ Рада.

View post on Instagram
 

"Когато Рада е с мен, не ме плашат навъсените облаци", написа на рождения си ден екранната сестра Жекова.

View post on Instagram
 

Последните снимки, които Марта сподели, бяха от Беглик Таш. Трябва да признаем, че изглежда много свежо и както винаги - усмихната и щастлива.