Устата на Николина Чакърдъкова остана плътно запушена по време на старта на шоуто "Маскираният певец" тази вечер. Още в самото си начало предаването с маскирани знаменитости остана без звук и издънката продължи близо 7-8 минути без никой от техническия екип на Магърдич Халваджиян да загрее за супер гафа, който се случва. Шоуто започна с изпълнение на народната певица Чакърдъкова и трупата й. Нейното име беше едно от най-експлоатираните в продукцията в първия й сезон миналата година. След като стана ясно, че тя не се крие под нито една от маските, то новият старт реши да отдаде почит на обичаната изпълнителка.

View post on Instagram
 

Уви, изявата й остана чута само за присъстващите в залата, а зрителите пред малкия екран се дивяха пред телевизорите си, какво точно се случва. "Малък технически проблем, но не ни събори. Чухме Николиа, тя е гениална!", подмаза се водещия Зуека, а колегата му Геро, който зае мястото на Димитър Рачков в тандема отсъди: "Повторението е майка на знанието!", но Николина не излезе за втори дубъл. Също така издънка беше и отсъствието на Александра Раева, която беше обявена за един от членовете на Панела на шоуто. Водещите обаче не дадоха яснота по въпроса "Къде е Алекс?" и бързо извикаха Азис, който се появи по-черен от всякога. Зрители веднага се запитаха заради грим или тен фолкаджията изглежда като чернокож. Той се изтипоса на сцената по къси дънкови панталони, от които си личеше, че е използвал мазило за загара на лицето си.

Не за първи път в студиото в Горубляне на продуцента Маги Халваджиян се появява проблем по време на живо предаване, напомня Hotnews.bg. Миналата година през март гаф беляза натискането на бутона на късмета и в”Като две капки вода”, а тогава от предаването обясниха, че виновна е колата на председателката на Народното събрание Цвета Краянчева. Специалният автомобил, за които се грижи НСО, блокирал апаратурата в студиото заради заглушителите, с които разполага. Тогава също звукът се срина, заедно с картината и така и не се стигна до натискането на бутона на късмета. Според запознати виновни са проблемите в компютърната техника на продуцента, които се сриват при живи предавания. В халетата в квартал „Горубляне” се снимат всички продукции на Халваджиян, включително Капките и „Маскираният певец”.

Четете още: Дъщерята на Румен Радев приета сред първите в НАТФИЗ