Автор
Ива Петрова

Меди и Моника Валериева се разделиха - този път окончателно, причината ще ви зашемети

Меди и плеймейтката Моника Валериева отново са разделени, но този път изглежда, че разривът им е окончателен.

Певецът и дупничанката вече не се следват в социалните мрежи и са изтрили всички общи снимки, демонстриращи силната им любов. Причина за края на романса им е изневяра от страна на известния изпълнител, съобщава изданието "Уикенд".

View post on Instagram
 

Моника заловила ромския славей да ѝ кръшка с популярна моделка.

Двамата се разделили преди около десет дни, като плеймейтката вдигнала луд скандал по време на разлъката. Моника била много наранена от предателството на своя любим, тъй като това не била първата изневяра на Меди. По време на цялата им връзка смуглият изпълнител продължавал да има паралелни връзки с други привлекателни дами.

View post on Instagram
 

В настоящия момент Меди се радва на свободата си и според слуховете се наслаждава на различни нежни компании почти всяки вечер. От своя страна Валериева също е започнала да обикаля баровете, с цел да забрави неверника. Близки до нея разкриват, че тя била много влюбена в Меди и за първи път на нея ѝ изневерявали, а не тя - на своя партньор.

Особено силно я засегнали думите на Меди, които споделил пред общи приятели: "Моника е готино момиче, но много хлътна по мен, а на мен ми се живее! Пък и тя е много дърта за мен - ако ще имам сериозна връзка, ще е с младо момиче, а не с лелка!".

Всъщност Моника Валериева е само с пет години по-възрастна от Меди - тя е на 34 години, докато той - на 29. "На всеки му се връща. Моника ходеше с женени и обвързани мъже, на други им изневеряваше и не ѝ пукаше, защото не влагаше никакви чувства. Сега се влюби и Меди я направи за смях с изневери”, коментират в света на шоубизнеса.

Карен, сегашният възлюбен на Златка, също е сред разочарованите от изневерите на Моника Валериева. Двамата имаха романтична връзка преди години, но тя не ценяла верността му и редовно му изневерявала, шушукат още из шоу средите. Да припомним, че след като се разделиха, Карен се влюби в Златка, а Моника - в Меди.

View post on Instagram
 

Четете още: Михаела Маринова призна за ново гадже