Светът е в очакване Меган Маркъл да роди. Но истината е, че мнозина онлайн потребители са убедени, че херцогинята на Съсекс вече е дала живот на своята рожба и го пази в тайна.

Причината да не разкрива новината все още е желанието ѝ да се спаси от хорското внимание и да се възстанови, преди да се появи пред очите на британците, категорични са любителите на конспиративните теории.

Има различни "доказателства" за това, че бебето на херцозите на Съсекс вече се е родило, твърдят те.

Според някои фактът, че Меган не се е появявала публично от известно време е доста съмнителен. Но истината е, че не само Меган липсва от светското пространство. Хари също пропуска официални събития и последното, на което е бил е от 4 април. Това допълнително породи съмнения дали бебето не се е родило и дали принцът не изпълнява задълженията си към Короната, за да е с наследника си.

Появата на личния гримьор на Меган, който се погрижи за макиажа на бившата актриса в сватбения ѝ ден, в двореца в Уиндзор допълнително затвърди слуховете, според които Маркъл вече е родила.

Гримьорът Даниел Мартин сам качи свое стори в Инстаграм от двореца Уиндзор. А, както навярно помните, от няколко месеца Меган и Хари живеят във Фрогмор хаус - имение, което се намира на територията на замъка. Това накара мнозина да заявят, че гримьорът е бил в кралския дворец, за да разкраси Меган за традиционните снимки с новороденото.

А вие вярвате ли, че бебето на Меган и Хари вече се е появило на бял свят и кралското семейство умело крие този факт от обществеността?