Автор
Woman.bg

Меган е схемаджийка, която е истинска заплаха за кралското семейство

Меган Маркъл е схемаджийка, която представлява истинска заплаха за кралското семейство на Великобритания. Това се твърди в нова биография на Том Бауър, известен на Острова със скандалните си трудове. В книгата авторът твърди, че кралицата е била предоволна, че Меган не е успяла да присъства на погребението на съпруга й принц Филип.

Бауър смята още, че Хари и съпругата му не са имали място на балкона до монарха по време на честванията за платинения й юбилей, защото фамилията не е искала да отвлекат вниманието на хората. Освен това по този въпрос думата са имали и принц Чарлз и принц Уилям, които явно също не са желаели двойката да застане с тях на балкона. В книгата се разказва също за случай, при който Меган се запознава за първи път с близки приятели на Хари от Итън. Те си споделят стари случки и си разказват весели истории, а тя непрекъснато ги прекъсва и порицава за шегите им относно феминизма и транссексуалните хора.

„Меган причинява нещо ужасно на Великобритания“, категоричен е Бауър, който е автор на множество биографии на известни хора на Острова.