Автор
Ева Григорова

Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха и пиха от кръвта си! Вижте видео!

Меган Фокс и Машин Гън Кели вече са сгодени!

Двойката има връзка от година и половина и съобщи новината, споделяйки любопитно видео.

В съобщението към клипчето се твърди, че по повод паметното събитие двамата са пили от кръвта си.

View post on Instagram
 

На кадрите се вижда как Кели е паднал на колене пред любимата си, а действието се развива на специално място за двойката.

“През юли 2020 г. седяхме под това дърво и помолихме за магия. Нямахме представа с каква болка ще се сблъскаме за такъв кратък и забързан период от време. Не съзнавахме работата и жертвите, които нашата връзка ще изисква от нас, но бяхме опиянени от любовта. И кармата.

Година и половина по-късно, след като минахме през ада заедно и след като се смяхме повече, отколкото смятах, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него.

И точно както във всеки живот преди този и както във всеки живот, който ще последва, аз казах да.

...и тогава пихме от кръвта един на друг” - се казва в поста на Меган Фокс.

View post on Instagram
 


Машин Гън Кели пък показа зашеметяващия годежен пръстен на своята любима. Бижуто е с диамант и изумруд в чест на техните рождени камъни.

„Знам, че традицията е да подариш един пръстен, но аз проектирах нейния със Стивън Уебстър, за да бъдат два: изумруд (нейният рожден камък) и диамант (моят рожден камък), поставен върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образуваща тъмното сърце, което е нашата любов“, обясни той за персонализирания пръстен.



Това е втори годеж за Меган Фокс, която бе съпруга на актьора Брайън Остин Грийн. Двамата сключиха брак през 2010 г. и се разделиха десетилетие по-късно - през 2020-а. Те имат трима сина - Ноа на 9 г., Боди на 7 и Джърни на 5 г.

Досега Машън Гън Кели не е бил женен, но има 12-годишна дъщеря Каси от връзката му с Ема Кенън.

Меган и новият ѝ любим се срещнаха за първи път през март 2020-а годин,q по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass.