Меган, Хари и Арчи стегнаха куфарите, хлопнаха вратата на имението във Ванкувър и отпрашиха към Лос Анджелис с мръсна газ. Младото семейство се пренесе в калифорнийския си дом, където планират да живеят оттук нататък, а причината да го направят толкова бързо е намеренията на Доналд Тръмп да затвори границите съвсем скоро.

Изборът на местоживеене пък съвсем не е случаен, той е част от тактиката на Меган да се завърне отново под светлините на прожекторите. Също така повечето приятели на херцогинята и майка ѝ също са ситуирани там.



Доказателство за това, че младото семейство вече се е пренесло в Лос Анджелис, са снимките на Дория (майката на Меган) от вчера. Папараци са я изловили как разхожда двете кучета на дъщеря си в един от парковете на града. Очевидно сега щастливата баба ще има възможността да вижда не само Меган, но и внучето си Арчи много по-често.



И докато херцозите са щастливи да се настанят в новия си дом, източници издават, че останалите членове от кралската фамилия не одобряват този ход. Напротив, те очаквали двамата да се завърнат във Великобритания след новината, която разтърси семейството, а именно че принц Чарлз е заразен с коварния коронавирус. Но както вече стана ясно, Меган напълно е забранила на Хари да пътува, дори и само за да подкрепи болния си баща.

В момента херцозите работят по проект, с който да окажат емоционална подкрепа на всички, нуждаещи се в този тежък за целия свят момент.



Четете още: Ето как Меган Маркъл ще изкарва пари за семейството си