Меган и Хари отново нарушиха карантината, вижте защо (снимки)

Меган и Хари отново нарушиха карантината! Херцозите, за които вчера ви съобщихме, че са се отдали на добра кауза, вместо на страховете си, днес отново са навън. Този път поводът е съвсем обикновен, а именно разходка с двете им кучета.

Папараците не са пропуснали да запечатат този момент, а от снимките ясно се вижда, че Меган има особена слабост и предпочитание към симпатичния бийгъл Гай. Докато тя е прегърнала него, Хари разхожда лабрадора Оз на каишка и далеч не изглежда толкова привързан към животинката.

Херцозите изглеждат щастливи и определено се радват на свободата си, радвайки се на яркото слънце в Лос Анджелис. Те съвсем не нарушават правилата за излизането на публични места в момента – и двамата са покрили лицата си с кърпа бандана.



Любопитен факт е, че около тях не се вижда охрана. Явно кралската двойка се чувства в безопасност и дори по-добре, отколкото във Великобритания, където бяха пазени от цял отбор охранители. На снимките не виждаме и сина им Арчи, който съвсем наскоро ще навърши 1 годинка. Очевидно той е у дома, може би с майката на Меган, Дория. Според източници херцогинята е правела планове за пищно парти по случай първия рожден ден на Арчи, но уви, те няма да се състоят заради карантината.

Междувременно бившата актриса е споделила пред близки, че синът ѝ в момента е изключително щастлив и постоянно играе с татко си Хари. Нямаме търпение кризата да премине, за да видим малкия пораснал Арчи! А очевидно кралската двойка ще се появява на публични места все по-често и ще ги виждаме в съвсем различна светлина от досегашната.



Четете още: 46-годишната Кейт Бекинсейл излиза с 22-годишен рокаджия