Меган и Хари посетиха Опра Уинфри. Задава ли се ново скандално интервю?

Принц Хари и Меган Маркъл били забелязани от папараците напът към къщата на Опра Уинфри в Монтесито, съобщават американските медии. В информацията се упоменава още, че херцозите на Съсекс са прекарали зад вратите на имението на журналистката около час.

Дали посещението на високопоставените персони в дома на Уинфри е свързано с работа, или е чисто приятелска среща, остава загадка. Коментатори подозират, че неочакваното рандеву е увертюра към поредното обвинително интервю, в което принц Хари и съпругата му отново ще подложат на критика членове от британското кралско семейство.



Запознати предполагат, че двойката ще разкрие подробности от не особено топлия прием на херцозите на Съсекс в Обединеното кралство, който се състоя по време на пътуването им по повод платинената годишнина от управлението на Елизабет II в началото на юни.

Да припомним, че интервюто, което принц Хари и Меган дадоха на Опра Уинфри в началото на миналата година, разбуни духовете не само във Великобритания, но и по целия свят. Репортери от всяка част на планетата разнищиха всеки цитат от разговора до най-малката подробност, а членовете на семейството на монарха трябваше да се изчервят, защото бяха обвинени в расизъм и липса на емпатия.



Тогава Маркъл направи шокиращото признание, че е имала мисли за самоубийство по време на престоя си в Бъкингамския дворец. За нея животът там бил непоносим.

Експерти изразиха мнение, че ако подобно интервю се състои за втори път, това може да означава тотално крушение за останалите членове от кралското семейство. Да не забравяме, че след първото им интервю с Опра, отношенията между всички се обтегнаха значително. Наскоро пък медиите съобщиха, че Маркъл е влязла в нов спор и със сестра си. Явно бившата актриса не желае да поддържа добри отношения нито с роднините на съпруга си, нито със своите.

Междувременно Меган намери време да изрази и мнение по въпроса с шокиращото решение на Върховния съд на САЩ за абортите, като бързо се присъедини към редиците на недоволните звезди. Възмутен от решението на съда по делото, наречено Roe v. Wade, беше и принц Хари.

Меган твърдо защити правото на жената да прекъсне бременността и призова както жените, така и мъжете да не стоят безучастно.



Снахата на Елизабет II добави, че принц Хари напълно я подкрепя. „Съпругът ми и аз обсъждахме тази тема повече от веднъж, особено през последните няколко дни, така че той също подкрепя феминистките движения. Хари реагира много ядосано. Той беше ужасен, когато разбра за това решение, също като мен. Знам, че много жени сега са в отчаяние, но отново трябва да се обединят, а не да се борят за правото си да живеят сами“, завърши тя.

Четете още: Кралски вълнения: Ето как реагирал Чарлз, когато видял Лилибет за пръв път