Меган Маркъл с разтърсващо признание: Имах тежък аборт след като родих Арчи

25 ноември 2020 | 11:45
3139
4
Getty Images
4

Меган Маркъл публикува изключително докосващо есе в The New York Times, в което признава за тежка лична загуба, която е преживала през лятото на тази година.

Актрисата разкри, че е пометнала след силни болни, които започнали, докато сменяла пелените на първородния си син Арчи. Маркъл била настанена в болница, а след това продължила лечението си вкъщи.

„Свлякох се на пода с Арчи в ръцете си. Тананиках песничка, за да успокоя и двама ни, но знаех, че нещо не е наред. Докато стисках първородното си дете, знаех, че губя второто”, споделя Меган.

Трудната загуба разбила сърцата на Меган и Хари. "Да загубиш дете означава да носиш със себе си почти непоносима тъга, която изпитват много хора по света, но малко от тях говорят за нея" - допълва Маркъл.

Коментари

4 Megan
  29 ноември 2020 | 11:01 отговор
 

На 39г е

 
3 фукарец
  25 ноември 2020 | 22:29 отговор
 

Барем да каже ЧИЕ дете е пометнала! Щот Хари нема пръст у таа работа!

 
2 аз
  25 ноември 2020 | 21:26 отговор
 

АМИ ТАКА Е КАТО ФУРНИЧКАТА НЕ Е ГОТОВА ЗА ВТОРО

 
1 тая
  25 ноември 2020 | 12:13 отговор
 

тая постоянно облъчва ефира със себе си. много е нагла. като е имала аборт, защо чак сега се оплаква??? никой до сега не е знаел, че е бременна. постоянно измислят някакви работи да привличат внимание, да се правят на интересни, на жертви. да ги съжаляват и т.н. айде да ни оставят на мира. нали искаха да живеят като нормалните хора. ами живейте и не ни занимавайте с вашите псевдо драми

 

Добави Коментар

Най-четени