Автор
Весела Георгиева

Меган Маркъл се кандидатира за президент до 10 години?

Биограф на кралското семейство твърди, че съпругата на принц Хари има една цел за следващите 10 години и тя е свързана с Белия дом.

Меган Маркъл обмисля възможността да се кандидатира за президент на САЩ, твърди Том Бауър. Изказването на Бауър идва броени дни преди 40-ия рожден ден на Маркъл.

View post on Instagram
 

Според Бауър, цитиран от The Sun, Меган би използвала добрите си връзки с Камала Харис и семейство Обама, за да реализира своите политически амбиции и по този начин да продължи своя „Кръстоносен поход за доброта“.

„С подкрепата на Клинтън и Обама, Меган няма да има никакви затруднения да бъде номинирана за един от 40-те конгресмени на щата, изпратени във Вашингтон“, коментира още биографът. И допълва, че "Меган със сигурност има смелостта и вярата в себе си, за да се пребори да стигне до върха. Въпросът е дали има издръжливостта, която се изисква."

По време на изборите в САЩ през 2020 г. Меган призова избирателите да „отхвърлят езика на омразата“, което бе прието като директна критика към вече бившия президент - Доналд Тръмп.

Според приятел на Меган, цитиран миналата година от Vanity Fair, причината херцогинята да не се откаже от американското си гражданство, когато се омъжи за принц Хари, е именно възможността да влезе в политиката.

View post on Instagram
 

В момента херцогинята на Съсекс подготвя парти за рождения си ден. Тя е ангажирала организатора на партита на телевизионната звезда Опра Уинфри да подготви празненството следващата сряда, съобщи електронното издание „Мейлонлайн“.

Меган е възложила на Колин Кауи да организира тържеството, което ще се състои в семейното жилище в Санта Барбара, Калифорния.

„Меган иска малко парти. Поканени са около 65 души, най-близки приятели и членове на семейството“, каза информиран източник пред британския „Мирър“. Опра Уинфри, която е близка на Меган и принц Хари, препоръчала Кауи.
Принц Хари бил поръчал торта за съпругата си от местните сладкари в „Поузис енд шугър“. Кауи е сред най-изявените специалисти в бранша в САЩ. Сред клиентите му са Дженифър Анистън, Том Круз, Ким Кардашиян.