За сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл сме чували много, включително и че бившата актриса е успявала да разплаче съпругата на принц Уилям. Според източници двете кралски снахи никога не са изпитвали любов една към друга, а според официална информация те признават, че имат много различни характери, но правят всичко възможно да бъдат толерантни помежду си. Явно обаче Меган не се е постарала особено, защото днес научихме, че тя е предизвикала жесток скандал с Кейт дни преди сватбата си с Хари.

Ябълката на раздора се оказал въпросът дали принцеса Шарлот, която бе шаферка сватбата на Меган, е трябвало да обуе чорапогащник за голямото събитие, или не. Колкото и абсурдно да звучи, разправията заради този казус била толкова сериозна, че Кейт не издържала и се разплакала. Ама тази Меган е истинско зло...



„Времето в този ден беше много горещо и затова имаше спор дали Шарлот трябва да носи чорапогащник. Кейт бе категорична, че протоколът трябва да бъде спазен и въпреки жегата, дъщеря ѝ да носи чорапогащник, но Меган не беше съгласна с това“, споделя пред медиите източник от кралския двор.

Неведнъж сме чували, че любимата на Хари е доста своенравна и държи всичко да се случва, както тя намира за най-добре. Независимо дали това ще е в пререкание с кралския протокол. Тя наруши не една или две традиции преди „Мегзит“ и сякаш го правеше нарочно, за да се отличи от всички останали членове на фамилията, които се подчиняват на правилата. Явно и в този случай Меган е спечелила спора, защото от снимките от тържеството се вижда, че Шарлот не носи чорапогащник. Говори се, че скандалът между двете снахи се разразил още по време на пробването на тоалетите, седмици преди тържеството. Тогава Кейт е била толкова бясна, че накрая треперела и плакала.



Според източниците в този период Меган започнала да се чувства като истински аутсайдер в кралското семейство и още в дните след сватбата мечтаела да се върне обратно в САЩ. Тя била твърдо убедена, че фамилията прави заговор срещу нея и заради това е пожелала час по-скоро да се нанесе в имението Фрогмор, за да бъде максимално изолирана от останалите и най-вече от съперницата си Кейт.

И преди да сте съжалили Меган, нека си припомним колко работници, които ѝ слугуваха, напуснаха само месеци, след като тя стана официална половинка на Хари. Някои дори се оплакаха, че бившата актриса започвала да пише имейли с инструкции към тях още в 5 ч. сутринта и се е отнасяла изключително грубо. А междувременно служителите на Кейт никога не са се оплаквали от нея и никой не е напуснал заради лошо отношение. Просто фактите говорят сами за себе си – Меган бе дявола на кралското на семейство, който може да те разплаче, дори и заради един чорапогащник.

Четете още: Меган и Хари го закъсаха: Изплащат ремонта за Фрогмор на вноски