Меган се подигра жестоко с кралицата, вижте какво направи

06 август 2021 | 15:31
7709
5
снимки: Getty Images
5

За никого не е тайна, че херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл, е готова на всичко, за да предизвика сензация и светът да говори за нея. И не бихме отрекли, че ѝ се получава.

Подобно на много известни личности, тя умее да скандализира индиректно - с малки жестове, с дрехите си, с аксесоарите си или със завоалирани думи. Нещо подобно се случи и нна 4-ти август, когато даде поредното си интервю. Онлайн разговорът бе по случай 40-ия ѝ рожден ден и този път не беше фокусирано толкова върху критикуване на британското кралско семейство. Но истината е, че начинът, по който то беше проведено и езикът на тялото ѝ показаха, че Меган има доста подигравателно отношение към Нейно Величество Елизабет Втора. 

Меган Маркъл

Според кралския експерт Анджела Левин, херцогинята искрено се забавлява, докато почти открито се присмива на кралицата заради навика ѝ да пие чай и да изглежда винаги безупречно, дори и в неформална обстановка. Друга любопитна подробност е и че водещата на интервюто, актрисата Мелиса Маккарти, също беше облечена като кралска особа, но разбира се целеше да изглежда комично. Тя дори носеше задължителния кралски аксесоар - голяма, цветна шапка и ръкавици, което още повече подсили усещането, че една от целите на интервюто е да осмее кралското семейство и най-вече Елизабет. 

Мелиса Маккарти

Кралският биограф Роберт Джобсън също се присъедини към твърдението на Анджела Левин и добави, че според него двете актриси се подиграват открито на цяла Великобритания.  

Разбира се, Меган е обвързала публичната си поява с поредната си кауза, от която лъха стабилна доза феминизъм, а именно кампанията ѝ 40х40. Целта, с която е създадена, е Маркъл да насърчи и подпомогне майките да се завърнат на работа, което стана още по-сложно покрай пандемията. Зад каузата застанаха едни от най-влиятелните дами в света като Адел, Сиара, Приянка Чопра, Хилари Клинтън и принцеса Юджийн. 

Четете още: Бони едва се спасила от сигурна смърт, помогнали ѝ непознати младежи

Още по темата

Коментари

5 Солон
  07 август 2021 | 09:22 отговор
 

Сега ще видите какво ще ги направи.Те не подозират с кого си имат работа.Това каза баща и.Тя без интриги не може да диша.

 
4 не се разбра...
  07 август 2021 | 05:34 отговор
 

в путката на кралицата ли е бръкнала или какво? травестита, що не можеш да пишеш на разбран български?

 
3 hehe
  06 август 2021 | 20:36 отговор
 

многоцветната кака на малоумния принц си е наела пиарите на кардашиян, за да менажират публичните им изяви. Повече от това няма какво да се каже. Иначе е видно, че маймонджолуците ѝ не бяха приети в кралския двор и сега като една палава маймунка ще иска да ги покаже на останалата част от света. Културни особености, както се казва.

 
2 Boooooo
  06 август 2021 | 20:03 отговор
 

Когато нищожества от просташколюдието започнат да имат значение повече отколкота заслужават се получава тази порнография, в която живеем. Ще забраняваме математиката, че била расистка наука. Няма да учим история, защото тя пък била на белите. Ще славославим изкълченяците и ще им създаваме всякакви привилигии. В България пък си ги имаме сигано-чалгаристано-селяндурите. Британия и България ги е имало и ще ги има много след като ЮнайтедШитсОфАмерика изтече в каналите на историята. А туй нещо, наречено Меган е като акото полепнало върху обувка.

 
1 ясновидец
  06 август 2021 | 17:16 отговор
 

Хари ще осъзнае,че се е оженил за американска циганка

 
 
06 август 2021 | 17:24

А може пък да му е писнало на к@ра от кралските консерви.

 
06 август 2021 | 20:37

ама продължава да реве за парите на консервите :)

Добави Коментар

Най-четени