Мегз е неуморна. Вижте защо сега е тръгнала да търси... овчари!

Мегз умора няма. Дизайнерката, която преди време сподели, че закрива бизнеса си, защото така е решила, сега впечатли почитателите си с интересен пост в мрежата.

И не, не става дума за поредната гола снимка. Обикновено Миглена Каканашева привлича вниманието на публиката именно с прудизвикателни фотоси. Този път обаче тя е решила да направи добро на свои приятели.

View post on Instagram
 

Мегз се е заела на намери помощници за будистите, които представи в предаването си „Маската“. И по-точно казано, търси овчари, които да се грижат за животните на своите приятели.



„Моите много много близки приятели - Германските будисти, които живеят като малка общност до Ивайловград и на които често гостувам, търсят да си наемат трима човека - овчари, които да се грижат за техните животни. Един, който да води овцете и козите на паша. Един, който да води биволите на паша. Един, който да има опит с новородени овце и козички и може да се грижи за новодошлите бебета. Той също ще се грижи и за стопанството докато другите са с животните на паша. Всичко в тяхното стопанство е направено по европейски стандарт и е много чисто, подредено и хубаво“, написа в социалните мрежи Мегз.

Каканашева сподели още, че тези будисти са променили живота ѝ. Явно затова полага толкова усилия да им помогне.