Мегз гушна Роналдиньо (Снимка)

17 юни 2021 | 10:23
4920
6
Instagram
6

Приключенията на Мегз в Дубай не спират, а най-новата среща, с която дизайнерката се похвали в Instagram е със световноизвестния футболист Роналдиньо.

„Един от най-близките ми хора тук е от собствениците на крипто валута. Днес както си лежах ми се обади и ми каза: “Снимаме новата ни рекламна кампания с Роналдиньо. Нали разбираш от тези неща, искаш ли да помогнеш в организирането на кампанията?”. Бях “Моляяя какво, даааа!”. Знаете, че съм работохоличка и се уча да живея по друг начин и да си почивам докато съм тук. Нооо беше толкова хубаво за пръв път да участвам в нещо креативно тук и то на световно ниво“, написа Мегз.

Преди време дизайнерката се премести да живее в Дубай и че смята следващият ѝ проект да бъде посветен на изготвяне на програми за личностно развитие.

Още по темата

Коментари

6 НСГП
  17 юни 2021 | 11:12 отговор
 

Роби Уилямс, какво е станало с косата ти? Певецът се опита да скрие белите косми . Като младеж беше егати в бруталнио секспартньор. Само НЕ виртуален. Секс реликвата Роби Уилямс на сите тийн путки вече одръте.

 
5 НСГП
  17 юни 2021 | 11:00 отговор
 

!!! Н.а.дежда е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!! ши ши шизи

 
4 НСГП
  17 юни 2021 | 10:59 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши , че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод. msbrico. Оня ден "жена" надежда дойчева те показвам на едно пернишко 28 годишно момиче У КВАРТАЛО ИЛИ Ж.К. ИЗТОК ПЕРНИК и Кокиче МОМИЧЕ - кво виждаш? МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ И МНОГО ЛОШ МАНГАЛ. "жена" - надежда дойчева.

 
3 НСГП
  17 юни 2021 | 10:54 отговор
 

надеждата дойчева останах без никаква надежда. ши ши Брутално грозен и оръпан мангал зъл травестит и самовлюбен зъл мангал циганин ром. Визирам пряко интернет доставчика на кабелна перник телевизия кракра. Милена Велба

 
 
НСГП
17 юни 2021 | 10:56

ЧЕ я преди малко повече от две години си ... - че веке съм - "" супер хипер без турбо двуколка каруца педофил"".

 
НСГП
17 юни 2021 | 10:56

За павел без савел.

 
НСГП
17 юни 2021 | 10:57

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши

2 НСГП
  17 юни 2021 | 10:28 отговор
 

Роби Уилямс на годините на мегз - беше по КРАСИВА.

 
1 НСГП
  17 юни 2021 | 10:25 отговор
 

А па я сакам да ме гушна Роби Уилямс .

 
 
НСГП
17 юни 2021 | 10:26

Роби Уилямс боядиса сам посивялата си коса – вижте резултата

 
НСГП
17 юни 2021 | 10:27

Роби Уилямс, какво е станало с косата ти? Певецът се опита да скрие белите косми

Добави Коментар

Най-четени