Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз страстно желае да стане майка. Тя иска да дари бизнесмена Румен Рончев с дете. Двамата се носят на крилете на любовта, след като връзката им премина през много перипетии.

Припомняме ви, че в началото на юли стартира бракоразводното дело на любимия ѝ Румен със съпругата му Зорница. "Едно дело не се решава за един ден", коментира тогава дизайнерката. Още в началото на май Зорница Рончева съобщи, че тя е подала молбата за развод. Двамата с Рончев не живеят заедно от много години, като причината за раздялата им е Мегз.

Каканашева не крие любовта си към бизнесмена. "Много го обичам. От няколко месеца правим опити за бебе. Да създадеш дете е най-важното нещо на този свят,“ разкри пред в. "България днес" Мегз. Намерението ѝ да стане майка е доста сериозно.

В средата на август Каканашева посети частна детска градина, чиято такса не е за всеки джоб – 6000 евро. Мегз обаче е категорична, че няма да пести средства за образованието на бъдещото си дете.

„Знаете колко мечтая да стана майка и напоследък се интересувам много от темата. Искам само да ви кажа, че това какъв избор за детска градина ще направите е един от най-ключовите избори, които някога ще правите изобщо за вашите деца. То поставя едни от най-важните основи. И точно от това какви са били тези основи зависи дали децата ви ще надграждат и успяват в живота занапред, или дълго ще се борят с чувството на несигурност и недостатъчност. Аз съм тотален фрийк-контрол с безмерни страхове, когато обичам и нещо е важно за мен, но съм убедена, че тук бих искала да оставя един ден детето си,“ обясни в профила си във Фейсбук Мегз.