Мегз отново е забъркана в скандал, свързан с укриване на данъци. Дизайнерката, която неотдавна обяви, че закрива бизнеса си с модни изделия, отново попадна в полезрението на НАП, пише trafficnews.

Поводът за проверката бил подаването на две фирми за регистрация по ДДС, а действието е извършено лично от Мегз. След прегледа станало ясно, че дизайнерката не е издавала касови бележки при продажбата на дрехи. Сега глобата, която трябва да заплати тя е в размер на 6000 лв.

View post on Instagram
 

В отговор на това Мегз се обърнала към Районен съд и след две поредни заседания магистратите отмениха постановленията на НАП и дори осъдиха агенцията да плати разходите на Каканашева за адвокат, пише "Блиц".

Административен съд окончателно отменил актовете на дизайнерката, а освен това е успяла и да осъди НАП да заплати разходите ѝ по делото, които надвишават 1000 лв. Оказало се, че Мегз не е престъпила законите и този път е била напълно изрядна. Според източници Каканашева е завела 17 дела за наложени глоби само през последната една година.

View post on Instagram
 

Четете още: Депресията не подмина и Емилия - ето как я лекува