Мегз пак захапа Карбовски: Заплашваше рубриката ми, за да прави секс с мен

07 февруари 2021 | 14:26
6516
6
Снимки: Instagram
6

Мегз започна нова атака срещу Мартин Карбовски, успокоена от факта, че досега той не я е дал на съд, както се закани, пише HotNews.bg.

В интервю за вестник „Уикенд“ тя отново повтори обвиненията си към него в изнудване за секс „Нормално е, когато мъж види красива жена и я хареса, да поиска да стане по-близък с нея, а ако тя откаже, пътищата им се разделят. Разликата в случая с Карбовски беше, че той злоупотребяваше с властта, която имаше в телевизията – намеквайки и казвайки, че не направиш ли това, което той иска, рубриката просто спира. Тоест ако той беше един обикновен Мартин, поискал да прави секс с мен, нямаше да е проблем. Проблемът идва от злоупотребата с власт и положение“, казва Миглена Каканашева.

Тя е категорична, че засега няма информация водещият, който остана без предаване в Би Ти Ви заради нея, да я съди. „До момента това не се е случило и не смятам, че ще ме съди. Той много добре знае как се е държал и какво е правил не само с мен, но и с други момичета“.

Ето още от откровенията ѝ преи медията:

- Обижда ли ви това, което той написа за вас след разрастването на скандала - че бил подценил психичните ви проблеми?

- Не. Човек сам решава дали да допусне обидата. Как да ме засегнат думите на някой, който до вчера е хвалел таланта ми и ме е поканил да му бъда ководещ? Дълго време мълчах за случилото се, защото смятах, че с експериментите „Богат-беден” можем да дадем много на хората. В един момент обаче си казах „Майната му, отказвам се от това! Не мога! Колко още трябва да изтърпя?!”.

- Съжалявате ли все пак на моменти, че сложихте край на мълчанието?

- Не. Изобщо не съжалявам, че дадох гласност. Смятам, че за тези проблеми е добре да се говори на висок глас. Нека хората да разберат, че не бива да се мълчи при подобно отношение. Някой като мен трябваше да алармира, та и останалите, попаднали в същата ситуация, да се освободят от страховете си.

В интервюто Мегз признава още, че е без човек до себе си от година след раздялата с Румен Рончев, с когото не поддържа никаква връзка.


Четете още: Гола, розова и млада: Фолкпевицата Мария побърка феновете си с горещ кадър от дома си

Още по темата

Коментари

6 Боби
  12 март 2021 | 20:44 отговор
 

Много точно някой го беше казал, че днешните жени с големите претенции искат какво ли не, всичко, като срещу това могат да предложат само една п...ка и то използвана!!!

 
5 Боби
  12 март 2021 | 20:41 отговор
 

Момиченце, тези изтъркани,кухи номерца не вървят в Бг за оправдание!Смешна и жалка си, като се опитваш така да пррдставяш нещата, като секс злоупотреби! Не си попаднала на мъж на място да те изрита като парцал отвсякъде с голямата ти уста!

 
4 Гари Канибалеца
  07 февруари 2021 | 20:47 отговор
 

А къде го е захапала за хуя или за гъза

 
3 Коко Пича
  07 февруари 2021 | 20:29 отговор
 

Мегз Кукунашева

 
2 фен
  07 февруари 2021 | 19:02 отговор
 

Стия джуки,мое убаво,ДА СВИРИ.

 
 
08 февруари 2021 | 09:32

Много й е малка захапката

1
  07 февруари 2021 | 16:08 отговор
 

На кой му се прави с****с със съсел като теб, бе момиче

 
 
Мина
12 март 2021 | 20:47

Тези изкуствени кифли с претенции, няма нужда! По добре една надуваема секс кукла да си купи човек, доста по евтино и неоретенциозна е! Ха,ха,ха!

Добави Коментар

Най-четени