Автор
Woman.bg

Мегз пред Woman.bg: Времето ще покаже съди ли ме Нико Тупарев

„Само времето ще покаже какви са отношенията ми с Биг Брадър. Не желая да коментирам информацията, че продуцентът Нико Тупарев ме съди за 100 000 лева за фалшив пиар”, каза за Woman.bg дизайнерката Миглена Каканашева. С думите си тя индиректно потвърди подозренията, че влиза в къщата на Големия брат, а преди да стори това, използва всяка минута, за да подгрява публиката и да прави реклама както на себе си и дрехите си, така и на предаването. Вчера тя обяви още, че е реализирала рекорден брой продажби на част от козметичните продукти, които продава.

Тя винаги е била сред сигурните съквартиранти, а до информацията за съдебния спор се стигна, след като сама качи в профила си своя снимка с емблемата на популярното риалити. След няколко часа тя бе изтрита, а близки до дизайнерката издадоха, че тя е била подведена. Мегз се доверила на фалшива страница на Биг Брадър, която я обяви за съквартирант и побързала да се похвали. На истинската страница на играта във Фейсбук имена на участници не се коментират, за разлика от фалшивата, където личат и тези на Сузанита и Емануела.

Постъпката на Мегз ядосала продуцентa Нико Тупарев, гласи още информацията, който решил да я съди за 100 000 лева. Досега обаче Тупарев е съдил само тризначките Вяра, Надежда и Любов, който директно го обявиха за трафикант на бели робини и то много след като приключи тяхното участие. Така че той и Мегз едва ли ще се засекат в съда, но почти сигурно е, че ще се видят на 11 септември, когато тръгва ВИП Брадър по Нова.

Четете още: Мегз обяви, че ще участва във "ВИП Брадър"