Мегз призна: Аз съм се родила мъртва

13 октомври 2020 | 11:38
8666
2
снимки: Instagram
2

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, винаги си е падала по откровенията. Не веднъж или два пъти е говорила откровено за живота си и всичко, през което е минавала. Този път обаче тя надмина дори себе си.

Мегз разкри ужасяваща тайна от миналото си, всъщност от първите часове на живота си. Тя е била мъртва, когато се е родила и разкри, че има не един, а два асцендента, тъй като лекарите са водили часове наред битка за живота ѝ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧОВЕК С ДВА АСЦЕДЕНТА??!!! Възможно ли е? Скъпи приятели, повечето от вас сигурно поне веднъж са подозирали, че съм МАЛКО по-различна и странна от другите хора “Клевети” бих казала преди ‍ Но напоследък колкото повече страстта ми към астрологията, нумерологията, хюман дизайн, коачинг и всякакви други по-мистични техники за вътрешно дълбаене расте - толкова повече доказателства откривам за това Оказа се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцедента Как е станало?? И преди съм ви споделяла, че съм се родила мъртва - задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми е било 12-13 часа. Което на 10.07 е асцедент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15:15ч, което вече е Скорпион, аз изплаквам. И сега големия въпрос на Астрологията тук е - кой е асцедента ми, когато съм се родила, но не съм била реално жива?? Или когато съм проплакала и животът ми е започнал??? Оказва се и двата Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете Странна работа. Та представете си в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак. И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръх амбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях Астрологията ми е многооо интересна. Имам и доста вродена интуиция за нея. А благодарение на психологичното ми образование - анализите много лесно ми се получават. Скоро ще се опитам да направя на някой от нас - ей така любителски хороскоп. Да видим как ще се справя

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

"Оказва се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцендента. Как е станало? Аз съм се родила мъртва - задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми, е било 12-13 часа. Което на 10 юли се пада да е асцендент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15,15 ч., което вече е Скорпион, аз изплаквам. И сега големият въпрос на астрологията тук е - кой е асцендентът ми - дали когато съм се родила, но не съм била реално жива, или когато съм проплакала и животът ми е започнал? Оказва се, и двата! Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете. Та представете си, в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак. И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръхамбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия. За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях."

Каканашева загатна и за травма в детството, като сподели, че има "блокаж в първата чакра". 

"Това е проблем на ниво сигурност - получава се, когато имаш травма като дете, или пък, когато човек израства в несигурна среда. Когато растеш с такава несигурност, после започваш да бягаш от разни неща в живота. Що се отнася до професионалния ми живот, всички знаят, че съм биткаджийка и получавам това, което поискам, винаги. Но не и в любовен план. Там аз съм пъзливо зайче и само някой да навлезе в мен, офейквам! Защото се страхувам, че може да ме нарани", добавя още дизайнерката.

Четете още: Лияна разгорещи страстите с гола снимка от банята


Още по темата

Коментари

2 Бат Жоро
  22 декември 2020 | 13:14 отговор
 

На тая мозъкът и не е оживял.

 
1 Мартин Петров
  14 октомври 2020 | 19:45 отговор
 

Да, откъм мозъчни клетки.

 

Добави Коментар

Най-четени