Мегз продължава с ударите по Карбовски, сподели още чатове

Дизайнерката Мегз не спира да напада Мартин Карбовски, като продължава да публикува чатове, оронващи репутацията му. След като преди няколко дни тя съобщи пред цяла България, че журналистът е пожелал да бъде интимен с нея, за да продължат да работят заедно, днес Каканашева поднася поредната порция лична кореспонденция. Само че този път не между нея и него, а между нея и плеймейтката Михаела Тодорова.

От скрийншотовете, които е споделила Мегз, не става ясно тя какво отговаря на събеседничката си, тъй като е изпращала гласови съобщения, но благодарение на написаното от Тодорова, разбираме част от казуса. Очевидно Каканашева е съобщила на плеймейтката, че Карбовски се е хвалил, че е бил интимен с нея, а тя на свой ред се заканва да си потърси правата, тъй като това било лъжа.

И въпреки че Карбовски не замълча след нападките на Мегз и дори я заплаши със съд, тя е твърдо решена да го изобличи в предлагане на ефирно време срещу ласки. Дори се захвана да организира българско #MeToo движение и срещна подкрепата на Елза Парини и Калина Паскалева.

Четете още: Журналистиката Калина Паскалева за скандала с Карбовски: Канил ме е на срещи и вечери