Миглена Каканашева е способна на какво ли не, само и само да привлече публичното внимание върху себе си.

За да поддържа градуса на интерес към особата си, тя е готова да се раздели дори и с дрехите си. Действие, с което напоследък радва все по-често феновете си в социалната мрежа, конкурирайки сочни плеймейтки, тунинговани инфуенсърки и силиконови моделки.

View post on Instagram
 

Поредната си разголена фотосесия младата дизайнерка направи в слънчев Дубай, където събира тен от няколко дни насам. Вместо търсените от нея суперлативи и ласкателства обаче, върху блондинката се изля жесток хейт срещу външния ѝ вид. Не е тайна, че местните жени не са особени фенове на разголените чужденки.

Голяма част от почитателите ѝ у нас пък я атакуваха със злостни реплики от типа на това, че в действителност не изглежда по този начин. Други пък изляха злобата си, подигравайки се на твърде бялата ѝ и лишена от морски загар кожа. "Виж я в клипа на Галин какъв гном е и колко е широка, тогава обяснявай колко е прекрасно тялото ѝ. На снимка всеки може", гласи един от жлъчните коментари под кадъра. Разбира се, ние не подкрепяме подобни изказвания и не ги толерираме.

Едва ли на Каканашева ѝ е особено приятно да получава подобни мнения по свой адрес. Със сигурност обаче си е дала ясна сметка, че не всичко е цветя и рози, както и че хората не винаги са такива, за каквито се представят извън социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Четете още: Разголена и секси: Мегз не се сдържа, хвърли се под водопада (Снимки)