Автор
Woman.bg

Мегз с искрено признание: Щях да умра от любов

Дизайнерката Мегз вече е напълно необвързана и е готова да продължи живота си без бизнесмена Румен Рончев. Несъмнено двамата дълго време създаваха представата, че са щастливи заедно, но очевидно помежду им е имало много пререкания.

Тази седмица миньончето сподели снимка в Инстаграм в секси вечерна рокля, която щедро показва стегнатото ѝ тяло, а в описанието към нея Мегз гордо заявява, че е „сингъл“. Кадърът вече има хиляди харесвания и със сигурност много мъжки очи са изпитали истинска радост не само от гледката, но и от написаното под снимката.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че спекулациите около любовния статус на Мегз започнаха още в началото на годината. Тогава феновете, които я следят изкъсо в социалната мрежа, забелязаха че тя е премахнала всички общи снимки с Румен. Не след дълго самата дизайнерка реши да сложи край на слуховете и да потвърди информацията. Мегз съобщи, че с бившия ѝ любим са се разделили още през декември, след като са дали последен шанс на връзката си. Ето какво сподели тя:

"Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", пише Мегз.

View post on Instagram
 


Дизайнерката разкри, че е имала сериозно пререкания с Рончев, относно ценностите си, а големият им спор се въртял около темата за значението на парите в живота им. Но макар и тази връзка да се оказа болезнено неуспешна, Мегз окачествява бизнесмена като „първата ѝ любов“. Всъщност, тя стига по-далеч в признанията си, като споделя че тази любов едва не я е убила.

Днес звездната дама обаче е готова да погледне с надежда напред, въпреки тежкото решение, което е трябвало да вземе. В момента тя се подготвя за новия сезон на уеб риалитито си TopQueen.

Четете още: Кристиано Роналдо е под карантина