Мегз се пусна гола от джакузито. Фенове се питат бременна ли е

18 септември 2021 | 12:22
12660
1
Снимки: Instagram
1

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз се премести да живее в Дубай, където се мъчи да подреди живота си отначало. В емирството звездата от Раковски се е настанила в един от най-луксозните хотели и се радва на невиждан лукс, пише "Блиц".

Мегз продължава да поддържа имиджа си в България с редица публикации в социалните мрежи, сред които и много любопитни фотоси. Такъв е последният ѝ, на който я виждаме чисто гола в джакузи.

Изселилата се в Дубай Мегз е прикрила най-интимните части от тялото си, но пък изниква въпросът - кой е снимал горещите кадри. Досега тя не е говорила дали има нов мъж в живота си, но по всичко личи, че именно любовта я е отвела толкова далеч от родината.

"Да расте, да расте, да расте така както Бог знае. Да расте, да расте, да расте така както Бог пожелае", е написала Мегз под кадъра и хвърли последователите си в размисли какво точно е имала предвид с тези думи.Едни смятат, че дизайнерката е уголемила гърдите си, други пък, че в утробата ѝ расте нов човешки живот, докато трети я смятат за тотално куку и не влагат никаква мисъл в нейните писания в мрежата.

Четете още: Емилия забременяла след чудо в манастир
 

Още по темата

Коментари

1 тази
  20 септември 2021 | 12:32 отговор
 

тази простакеса отишла да проституира в скъпия град. там ще се продава по добре и е по далече от родината. сиреч няма да чуем и видим какви ги върши.

 

Добави Коментар

Най-четени