След като Меглена Каканашева - Мегз призна за застрахователна измама с нейно участие, за което бе осъдена условно на 2 години лишаване от свобода, с днешна дата дизайнерката се разкая и за друго свое прегрешение. Мегз разкри в профила си във Фейсбук, че често коригира снимките си, които публикува в социалната мрежа:

„Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази снимка. Всъщност съм я блървала хиляди пъти, защото имам слънчева алергия, откакто се помня. Знаете ли, много е странно, защото винаги съм вярвала, че обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” - както обичаме да ги наричаме - всъщност са съвършеният израз на нуждите и проблемите на тялото ни. И въпреки това - точно аз - се блървах нон-стоп по снимките си.
Защо изобщо го правим? И откъде идва идеята, че тези неща са срамни, лоши, некрасиви и не са за показване? Не знам - но вече не искам да го правя", категорична е Каканашева.


Дизайнерката е първата родна знаменитост, която се осмелява да признае, че коригира снимките си. Най-критикуваната звезда, която не си пуска фотоси без фотошоп, е Андреа. Припомняме ви, че бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев често е обект на подигравки в Инстаграм. В опит да подобри визията си, Андреа прави фотошоп гафове и се "лишава" от анатомични подробности. През годините виртуална "ампутация" са претърпявали нейните крака, ръце, гърди, дупе и гуша.

View post on Instagram