Мегз не спира да учудва феновете си и непрекъснато измисля нови начинания, в които да се впусне. Последният бизнес, който моделиерката е измислила е свързан с личностно развитие, астрология, рейки и невролингвистично програмиране.

Все още не е ясно под каква точно форма ще стартира новия си бизнес носителката на “Златна игла”, но самата тя разкри, че дебютът му ще бъде съвсем скоро, през месец май.

View post on Instagram
 

„От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране. Създох бизнес модел, в който, чрез помощта на този екип, ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие. Имате проблеми с партньора си - ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си? Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена“, обясни миньончето.

View post on Instagram
 

Самата тя е завършила „Психология“ и е специализирала „Психоанализа и здравна психология“ в Англия, откъдето идва интересът й.

„През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие", сподели още тя.