Мегз взриви мрежата с тази новина

04 май 2021 | 11:48
7248
6
снимки: Instagram
6

Дизайнерката Миглена Каканашева, позната повече като Мегз, не спира да изненадва последователите си в Инстаграм с най-различни новини около себе си. 

Звездната дама, която обича да сменя различни професионални поприща, от дизайнер, през телевизионен водещ, до шаман, вчера разкри нещо наистина вълнуващо. То е свързано с краткия ѝ опит като водещ на рубриката "Маската", която беше част от предаването на Карбовски. В нея Мегз представяше различни истински истории на хора, но първият епизод, озаглавен "Принцът преби Пепеляшка", бе най-шокиращ.

В него Каканашева интервюираше жена, която беше в плен на насилник. Мъж с влияние, от чийто ръце е почти невъзможно да се отскубнеш. Или поне така бяха представени фактите от дамата, чиято самоличност остана скрита. 

Е, вчера Мегз съобщи, че тази героиня от първия епизод на рубриката ѝ вече води съвсем нов живот. Дизайнерката използва светлия празник Великден, за да покаже на последователите си, че доброто винаги побеждава и чудесата наистина се случват. Ето и думите, с които Каканашева сподели вълнуващата новина:

"Скъпи приятели, искам да ви споделя една прекрасна новина. Спомняте ли си момичето от 1ви епизод на предаването ми “МАСКАТА” - “Принцът преби Пепеляшка “, което 14 години беше жертва на звезрско домашно насилие. И не знаеше как да се пребори и живееше в непрестанни страх, паники, сълзи и болест. Вчера ѝ написах, за да ѝ честитя празника и получих следния отговор: “Меги държа да ти кажа,че днес празнувах моя годеж, но с нов човек. Отървах се от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга Xxxxx. Тази която не си виждала. Благодаря ти за всичко."

Четете още: Мария се показа по розова рокличка и яхна АТВ (снимка)

Още по темата

Коментари

6 Жажа
  13 юни 2021 | 17:44 отговор
 

Таз женица щом веднага се е метнала в обятията на друг....ясна е работата

 
5
  05 май 2021 | 05:33 отговор
 

Тая история е прекрасна като християнските истории за "магическо" изцеляване по великден, ни една дума в нея не е истина :)

 
4 :(
  04 май 2021 | 20:51 отговор
 

не виждам взривена мрежа

 
3
  04 май 2021 | 20:07 отговор
 

Спрете да ни занимавате с този урод

 
2 ДЖОЙС
  04 май 2021 | 17:54 отговор
 

КУРВА

 
1 HOT
  04 май 2021 | 14:59 отговор
 

Много сладко пичe

 

Добави Коментар

Най-четени