Автор
Woman.bg

Мелания разкри как се справя с изневерите на Доналд Тръмп

Как Мелания Тръмп се справя с изневерите на съпруга си – президента на САЩ Доналд Тръмп, отговаря самата тя в ексклузивно интервю.

Изящната дама застава пред обектива на телевизионно предаване по ABC и искрено отговаря на този и още куп неудобни въпроси, надигайки завесата на личния си живот.

Самото интервю се е състояло по време на визитата на Мелания в Египет, но ще се излъчи утре. Преди броени часове обаче бяха разпространени интересни няколкоминутни кадри от него. От тях стана ясно, че освен на въпроса за изневерите първата дама ще отговаря на още любопитни питания.

"Могат ли жените от движението #MeToo да ви нарекат свой привърженик?", е един от въпросите на водещия. Вярваме не само ние, но и вие, очаквате отговора с интерес, защото ако той е положителен – парадоксът ще е очевиден. Все пак Тръмп е един от влиятелните мъже в САЩ, прочули се със сексисткото си отношение и сексуалния, макар и само вербален, тормоз срещу жените.

"Съгласихте се на този разговор, без да поставяте условия извън кадър. Може да ви се отправят и някои неудобни въпроси. Нали знаете?", пита водещия, а Мелания кимва с усмивка. Важен момент от интервюто, загатващ, че първата дама вероятно дори не се е запознала с въпросите предварително. Подробност, която допълнително възбуждаща интереса на аудиторията, защото разкрива, че отговорите ѝ ще са напълно искрени и неподправени.

View post on Instagram
 

Мелания ще говори и за скандала от преди няколко месеца, когато след като се разбра, че мъжът ѝ разделя на границата родители и деца имигранти, първата дама се появи в бежански лагер с яке с надпис на гърба: "Наистина не ми пука! А на теб?"

View post on Instagram