Автор
Woman.bg

Мелания стана за смях. Посети наводнен Тексас с токчета!

Ураганът Харви покоси Тексас и причини смъртта на 30 души, съобщават местните медии.

До момента над южните щати са се излели близо 57 трилиона литра вода. Това е колкото 27 млн. плувни басейна с олимпийски размери. Това обаче не попречи на първата дама Мелания Тръмп да се разходи из бедстващите райони с токчета тип "стилето".

Снимките на половинката на Доналд Тръмп бързо обиколиха световните медии, като онлайн потребителите не пропуснаха да осъдят странния избор на аксесоар. Появиха се редица колажи, осмиващи визията на Мелания, включително и предложения за обувки, които известната дама може да обуе, ако иска да изглежда стилно при следващото природно бедствие.

"Не съм експерт, но токчетата "стилето" ли са най-подходящият избор за бедстващ район?", "Имам въпрос – тези токчета ураганоустойчиви ли са?", "Мелания на 15-сантиметровите си токчета: "Ще ви помогна, спокойно. Нося ви шоколади и парфюми", са само част от туитовете на разгневените интернет потребители.

Четете още: Защо Бриджит Макрон е по-щастлива от Мелания Тръмп



На по-късен етап първата дама промени избора си на обувки и замени токчетата с бели маратонки, но както потребителите посочиха – отново не най-подходящият избор за място, което е пострадало от наводнения.

Скандалът с визията на Мелания се разрасна дотолкова, че от офиса на първата дама бяха принудени да излязат с официална позиция. „Тъжно е, че по време на сериозно природно бедствие в Тексас хората се притесняват за обувките ѝ”, написа директорът по комуникациите на първата дама Стефани Гришам.

Четете още: На коя й отива повече: Десислава Радева копира Мелания Тръмп



Четете още: Деси Стоянова от Би Ти Ви показа мъжа си