Главно действащо лице в днешния ни материал е изящната първа дама на САЩ Мелания Тръмп, която отново успя да привлече всички погледи към себе си.

Нежната половинка на президента Доналд Тръмп демонстрира стил и класа по време на Бала на Конгреса - бляскаво събитие, състояло се в Белия дом, на което двамата със съпруга ѝ бяха домакини.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

За повода Мелания бе подбрала величествена рокля в бяло, която изкусително подчертаваше фигурата ѝ. Дрехата е дело на френската модна къща Celine - факт, който разгневи мнозина. Този път недоволните коментари от страна на съгражданите на първата дама не бяха заради цената на роклята-припомняме ви, че Мелания често е критикувана заради широките си пръсти и защото се облича предимно в тоалети, дело на чужди модни марки.

"Това ѝ решение е напълно нелогично", заключиха мнозина. Те подчертаха, че една първа дама би трябвало да подкрепя и стимулира местната икономика, подбирайки творения, дело на американски моделиери, както правеше Мишел Обама, като тя често се появяваше на официални събития и с тоалети от колекции на достъпни американски брандове като J. Crew и Gap.

View post on Instagram