Автор
Люблена Папазова

Михаела Филева пише домашните на 16-годишна

От певица в даскалица ще се преквалифицира Михаела Филева. Красивата брюнетка ще стане учителка по математика, за да помага с уроците на една от участничките в „Гласът на България“, която избра нейния отбор в шоуто. Михаела смята да впрегне логическото си мислене заради 16-годишната Кристиана Атанасова от Шумен, която не бива да изостава с материала в училище въпреки участието си в музикалното риалити. Като бивша възпитаничка на математическа гимназия, Михаела е напълно уверена в познанията си по алгебра и геометрия. „Ще пишем домашни и ще пеем“, каза тя на талантливата Кристиана и така я привлече в отбора си.

Борбата за спечелване на талантливи гласове в най-гледаното музикално риалити в неделя вечер накара Михаела Филева и Камелия да покажат силата на женската коалиция. Тактиката им за взаимна подкрепа при привличането на най-гласовитите участници даде резултати, а Графа и Иван Лечев се изправиха един срещу друг в битка за два неподражаеми гласа. Сред многото надарени претенденти за титлата „Глас на България“ категорично се отличи една певица, която след дълги години опит като беквокалистка за първи път събира смелост да излезе на сцената сама.

Участник от Еквадор трогна публиката с история за любовта, която среща в Ню Йорк и го води в България, където работи в детска градина, докато се опитва да се реализира като музикант. Най-забавната народна певица се бори да обърне поне един стол с първо самостоятелно изпълнение на голяма сцена, за което залага на една от най-красивите български песни - „Притури се планината“. Участие в „Гласът на България“ раздели две млади момчета от Бургас, които ще изберат да се явят в кастингите на тъмно поотделно, а не като група. Интересен изпълнител от Скопие показа любовта си към госпел, джаз и фънк музиката, която усеща още като дете в църквата, където баща му е пастор. Финалното изпълнение в епизода изправи на крака жури и публика, запленени от изключителната грация и талант на красива участничка от София.

Четете още: Секси Барби от „Гласът на България“ изпоти Графа