Автор
Веселина Петрова

Михаела Филева за Стефан: Той ме прави много щастлива

Михаела Филева грабна наградата за БГ изпълнителка 2020 на тазгодишните награди на БГ радио. Изпълнителката благодари на своите почитатели за доверието. А в ефира на Би Ти Ви разкри и мъжа, който я вдъхновява за красивата музика.

View post on Instagram
 

"Рано ми е още да казвам дали е любовта на живота ми, дали ще остарявам с него, но той ме прави много щастлива! Опитвам се да уважавам личното му пространство, той не обича да привлича вниманието.", това призна Мишето, както я наричат приятелите за Стефан.

Той винаги е на първи ред на нейните концерти, пее песните ѝ. "„Родена с късмет“ му е една от любимите. До някаква степен той е поводът да се роди този текст. Песента е писана, докато бяхме в социална изолация, а контекстът е за нещата, които си благодарен, че имаш", откровеничи Михаела.

"По време на карантината осъзнах, че за моите 29 години съм се обкръжила с правилните хора в личен и в професионален план. Това е много вдъхновяващо!", каза още певицата, която през годините бе спрягана за любовница на доста известни български мъже, в това чисто и тенис ракета номер едно на България - Григор Димитров.

Филева призна, че напоследък все по-често ходи в планината. "Много обичам природата. Тя ме вдъхновява, успокоява и смирява".

View post on Instagram
 

Разказва, че на връх Ком за първи път видяла стотици калинки на едно място.


"Беше много красиво, целите бяхме накацани с калинки".

В момента Михаела завършва Музикалната академия, а темата на дипломната ѝ работа е за влиянието на риалити форматите върху изпълнителите, които минават през тях.