Михаела Маринова изпоти мрежата с кадър по бельо - вижте кой ѝ прави компания

Михаела Маринова отново взриви мрежата със секси фотос. Младата певица напоследък все по-често публикува кадри, с които предизвиква мъжкото въображение.

Последователите ѝ в социалните мрежи също отбелязват, че фаворитката им все по-лесно се разделя с дрехи и задръжки, но спазвайки известна мяра.

View post on Instagram
 


Мишето, както наричат изпълнителката на "Стъпка напред", която доскоро демонстрираше свенливост към подобен тип провокативни изяви, сякаш е започнала да залага в последно време на по-изкусителни и палави снимки.

На поредното горещо фото, с което тя зарадва феновете си, тя е само по бельо, в секси поза, а в обятията си е гушнала голям и симпатичен плюшен мечок.

View post on Instagram
 

По-рано, през февруари, победителката от първия сезон на предаването по Нова тв "Маскираният певец", сподели друг не по-малко съблазнителен фотос, на който е по... спортни бикини.

View post on Instagram
 

Ако трябва да бъдем честни обаче, Маринова не е от най-разкрепостените звезди в социалните мрежи. Рядко ще я видим в твърде разгорещени и разголени кадри.

Засега еротиката, на която 22-годишната блондинка залага, има много по-деликатно, естетично, ненатрапчиво и невинно излъчване, в сравнение с това на някои други представителки от родния шоубизнес.

Четете още: Михаела Маринова разгорещи страстите в социалните мрежи по бельо