След 1-годишна бурна любовна афера американската актриса и модел Амбър Хърд и бизнес магнатът Илон Мъск сложиха край на връзката си.

Според неназован близък, цитиран от "Мейл он сънди", решението за раздялата било на 46-годишния Мъск.

По думите на източника сексапилната блондинка била съкрушена, след като любимият й лично заявил, че се разделя с нея преди около седмица и се върнал в Лос Анджелис.

Новината за разпадането на една от най-пресните звездни двойки дойде като гръм от ясно небе, след като неотдавна бащата на 31-годишната Амбър заяви, че отношенията на дъщеря му с милиардера-гений били доста сериозни, както и че двамата предвиждали скоро сватба.

Двамата потвърдиха връзката си публично в Инстаграм през април тази година. Дотогава те упорито пазеха отношенията си в тайна.

Нека да припомним, че Хърд се раздели, при това доста скандално, със съпруга си - актьора Джони Деп, през 2016 г. след брак, продължил едва 15 месеца.

Четете още: Джони Деп се е опитал да задуши Амбър Хърд с възглавница


Отново през 2016-а Мъск се разведе за втори път със съпругата си - британската актриса Талула Райли, позната от филмите „Тор: Светът на мрака“, „Гордост и предразсъдъци“ и „Генезис“. За нея основателят на Tesla и Space X се ожени за първи път през 2010 г., след което се разведе през 2012-а, за да мине отново с нея под олтара година по-късно.


Талула Райли и Илон Мъск