Автор
Ева Григорова

Милионерката Катрин Зита-Джоунс се вози в лондонското метро (ВИДЕО)

Напоследък стана мода политици, звезди и актьори да ползват метрото като начин на придвижване. Някои го правят от показност, а други просто предпочитат да се придвижват под земята.

53-годишната съпруга на актьорът Майкъл Дъглас Катрин Зита-Джоунс също не прави изключение. Тя беше видяна да се вози в лондонското метро, дегизирана в слънчеви очила, сива шапка и шал.

View post on Instagram
 

Тя е една от много звезди, които не ги е срам да използват този вид транспорт, въпреки нейното богатство, оценено на 150 милиона долара.

Актрисата споделя във видео, че "Когато си единственият в метрото, си много щастлив. Лондон, само аз, в обществения транспорт“ и добавя: "Време за метро! Лондонски транспорт!“.

View post on Instagram
 


Да припомним, че през 2000 г. тя получи впечатляващите 3 млн. долара за ролята си във филма "Трафик", а само две години по-късно спечели милион долара за "Чикаго". Звездата взе милиони и от реклами, като договорът ѝ с T-Mobile възлиза на 10 млн. долара. Освен това Катрин притежава и много скъпи имоти, които дели заедно със съпруга си Майкъл.