Автор
Woman.bg

Мир в Къщата: Зрителите изгониха Кулагин от "Брадъра"

Тази вечер, поради извънредна ситуация в Къщата на "ВИП Брадър", бяха отменени номинациите. За сметка на това един напусна шоуто завинаги и това е - Валентин Кулагин.

Заради физическо съприкосновение между него и певицата Ваня Костова, зрителите трябваше, чрез гласуване на страницата във Фейсбук, да определят кой от двамата да напусне Къщата. От екипа на предаването излъчиха различните ситуации на провокация, както и леките физически съприкосновения помежду им и всичко това породено от счупена посуда.

Всичко започна така: Гримьорът изпита болка в пръста и че има изкривяване и за това обвини Петко, с когато ден по-рано е имал сблъсък. Кулагин поиска от Големия брат незабавно да бъде повикан лекарски екип, за да го прегледат и да му се направи рентгенова снимка. Докато чака да пристигне линейката той реши да разтреби масата от вечерята, като междувременно спучи няколко чаши и чинии.

Въпреки късния час в Къщата пристигна лекарка, която бе посрещната от Кулагин с думите: "Ти ли си пак. И какво ще ми преглеждаш ти точно? Сега ще ти обясня, какъв е проблемът, злобарке малка. Виж ми пръстчето".

"Целият съм наранен и очукан целият. Сaдисти ли сте тука всички? Не мога да говоря нормално, защото не се чувствам нормално. Боли ме цялото тяло. Ще ми се направи рентгенова снимка на ръката. К'во правим за ръката? Беше ми обърнат целият пръст. Не мога да го сгъвам целия", обясняваше разгорещено гримьорът.

"Пръстът си се движи абсолютно нормално. Има оток на меките тъкaни, което не е нищо притеснително", увери лекарката.

В крайна сметка зрителският вот отчете, че със 71 % Къщата на Големия брат принудително трябва да напусне Валентин Кулагин. Остава въпросът дали с отстраняването му от проекта по този начин той има право да получи хонорар за участието си в шоуто.

"Той е една втора употреба на изнервена кралица", така го определи светският журналист Мон Дьо, който присъства в Live студиото в Нови Хан.