Мира Добрева каза всичко за връзката си с Жоро Торнев

24 ноември 2022 | 17:03
10238
1
Снимки: Instagram
1

Очарователната журналистка Мира Добрева и режисьорът и продуцент Жоро Торнев бяха една от най-горещите двойки в близкото минало. За връзката  им обаче днес се говори, че не е от най-крепките. 

Тв водещата и съпругът ѝ към момента не споделят един покрив, макар двамата да не са разведени.

„Не сме заедно, не се търсим, не знам какво се случва. За мен е много важно да имаме приятелски отношения и децата да не страдат от някаква ужасна раздяла, в която със съпруга ми не се виждаме и чуваме“, сподели наскоро Добрева.

На 15 септември, когато изпращат сина им Жорко в осми клас, разделените съпрузи обаче се държат за ръка. Торнев организира голяма изненада за 50-годишния юбилей на Добрева на 12 август – празненство за цялото семейство в глинена къща в Бяла, припомнят от "Галерия".От нейната майка, дъщеря и дамите от екипа получава като подарък посещение на световен цирк във Виена.

по въпроса обаче дали би се събрала отново с Торнев,  Мира предпочита да запаси дискретност. Двамата сключиха брак на 18 август 2007 г. в морския курорт Ахелой. Запознават се шест години по-рано покрай работата в телевизията. 

Четете още: Бременна ли е Николета Лозанова


Още по темата

Коментари

1
  26 ноември 2022 | 22:40 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени